Čitaoci

My After School Routine

Zdravo drugari! Prošlo je dosta vremena od poslednjeg posta, ali nadam se da razumete da imam dosta obaveza oko škole i da mi ne zamerate. Moj blog je dobio i svog 50 čitaoca i ja bih da vam zahvalim na tome. 
Konačno je došao dugo iščekivani petak. Kako je vama prošla ova školska nedelja? Ja sam imala mnogo usmenih i pismenih provera i stvarno sam bila prenatrpana ove nedelje. Danas vam donosim post u vezi svoje rutine nakon škole, odnosno šta radim kada dođem i škole pa sve do večeri.

Čim uđem u kuću, skidam jaknu, ostavljam torbu i oblačim nešto u čemu se osećam prijatno.


Nakon toga sledi ručak. Posle ručka malo odmorim: pogledam šta ima novo na društvenim mrežama, pogledam neke videe na YouTube-u ili epizodu serije na koju naiđem na TV-u.


A zatim sledi učenje.

Kada završim sa obavezama vezanih za školu, nagradim sebe sa nekoliko poglavlja neke dobre knjige, nekim zanimljivim filmom, novom epizodom omiljene serije ili nečim drugim. Do kraja dana sam uglavnom slobodna i mogu da se posvetim onome što volim da radim.

Pozdravljam vas do sledećeg posta!

Коментари

 1. Super post, slike su baš lepe :) Meni je ova nedelja bila nešto manje naporna od prethodne dve, a i brzo mi je prošla. Ipak, baš se radujem vikendu, već sam pripremila knjige za čitanje :) <3

  Anja's diary

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala ti ❤ Meni su sve podjednako naporne jer je u srednjoj dosta brži tempo nego u osnovnoj, pa se još uvek navikavam. I ja sam pripremila knjige za čitanje, a i naskidala sam dosta filmova. Planiram da se ovog vikenda odmorim malo :)

   Избриши
 2. Odličan post kao i uvijek draga <3!

  staliaisbae.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 3. Super post :-) Pratim te, pa ako možeš da uzvratiš :-)♥

  http://dea-dilettante.blogspot.rs

  ОдговориИзбриши
 4. Aleksandra, pogledaj e-mail. <3

  ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови